Jag vettig inte wegens dig, men varje gång på ett tag får jag ca halvvägs genom ett projekt, och sedan bestämma att jag bara inte mer… I minus tidiga stickning karriär, jag brukade bara hålla plugga tillsammans – vi strävar efter att leva efter minus fars ord, «du behöver för att avsluta det du har påbörjat.» Någonstans längs vägen hade jag plus Uppenbarelse och bestämde mig för att minus tid (och din!) är bara inte tillräckligt värdefull för att du vill jag tillbringade på stickning saker. Lika smärtsamt som det är att se att slita mitt hårda arbete, jag har antagit den första par timmar som plus sunk cost (back, Econ 101 för mer information wegens sänkta kostnader!). Mer ofta än inte, jag försena ‘rippa’ så länge jag vermag stå ut med det. När jag äntligen kommit till, märkte jag att garnet ser «frogged» – det är gropig och kurvig och inte särskilt tilltalande (som plus groda). Förra gången detta hände, jag hörde med vår butik Manager Jeanne och detta är vad den sa till mig:

  • För det första, du sätter garn tillbaka ter i plus härva av slingrande löst runt armen, som du skulle på plus lång elektrisk sladd. «Greneboom slingrande löst runt din arm» plus del är viktiga.
  • Noga skilja det från din arm och placera dennenboom på ett eetbord.
  • Slips med avfall garn i 2-3 ställen (inte för hårt) för att hålla sig bara trådar.
  • Lägg dennenboom i kallt vatten med bara lite mild tvål i ca 20 minuter.
  • För att inte förvirra dig skölj och tryck ut vattnet, att vara försiktig så att delarna.
  • Placera dennenboom på plus handduk och rulla garn upp överflödigt vatten från garn.
  • Hänga dennenboom på plus galge (plast är att föredra, men wegens du inte har plus plast klerenhanger du vermag med plus trasa runt halsen på galge så att det droppar rost på ditt garn) och hänga dennenboom i duschen. Det är ibland bra att hänga plus tyngd i botten av tråden, jag tycker att plus tung, trä-passar galge är perfekt för jobbet. Igen, du vill skydda garn från rost genom att placera plus trasa mellan hängare och garn.
  • När det torkar, vind som vackra garn sticka upp igen till plus boll, och använda det till något annat!

P. S. Visste du att tillbaka i dennenboom «gamla» dagar då pengar var plus bristvara och köpa nytt garn är inte i budgeten, kläder skulle vara «frogged» garn för plus ny och nyttig. I själva verket minus vän Sandy ofta sparsamhet butiker remsor – letar du efter tröjor gjorda av lyxiga fibrer… hon river upp dem, tvättar garn och användas för dina egna skapelser! Hon älskar äventyr och spänning att hitta plus gömd skatt!

Author

Write A Comment