Det finns plus hel del lastbil delar, lastbil ägare måste se till är i gott skick hela tiden och plus mekanisk fjädring är plus av dem. Det är alltid klokt att investera i greneboom bästa lastbilen delar till din flotta. Kvalitet leder till livslängd och på lång sikt leder till kostnadsbesparingar. När det mis till Max titanium O. U. Mekanisk fjädring, är det tydligt att se varför det är på toppen av kvalitet lastbil delar.

Här är fördelarna med Titan Max. o. U. Mekanisk fjädring för lastbilar, släpvagnar och påhängsvagnar.

  • Denna lastbil har plus ökad styrka på upp till 20% jämfört med normal mekanisk fjädring. Detta gör det mer robust och tillförlitlig.

  • Det är upp till 15% lättare än sin normala motsvarighet, så att det inte blir plus massa toegevoegd vikt att fordonet.

  • Det är plus typ av hängare för framsidan, och har plus back-länk, så att det eliminerar förvirring mellan över-liggande och cover-hanger.

  • På tri-axeln och kattenbak länk, chassihöjd minskat med 70 mm. Detta har plus reuze dominoeffekt och andra fördelar för lastbil ägare.

  • Det minskar vikten på trailern ger plus stora besparingar.

  • Mindre material används i Max Titan O. U. Mekanisk fjädring, vilket innebär att det kostar mindre att tillverka. Fördelen med detta är att ytterligare kostnadsbesparingar.

  • För slutanvändaren, det är plus toegevoegd last vanaf resa har fördel av upp till ett halvt ton. Detta är fördelaktigt både för slutanvändaren, och greneboom lastbil ägare.

  • Att hålla lager är lättare att hantera, eftersom du bara behöver beståndet plus typ av hängare i kontrast till att alltid F stock galgar och J-hängare.

Max Titan O. U. Mekanisk fjädring är ett tekniskt framsteg för lastbil och trailer delar på grund av sin unika vormgeving och funktioner. Denna vormgeving har plus typ av hängare som schenkkan användas både över och underslung trailer ansökningar, vilket är ovanligt i lastbilen gemenskapen. Dessutom, det är tillverkat av plus höghållfast aluminiumlegering, som är lätt och ger minimal vikt att fordonet. Dessa fördelar leder till totalt sett bättre lastbil hantering, fleet management, lagerstyrning, samt ytterligare besparingar på både kort och lång sikt. Dessa besparingar omfatta lastbil företagets slutanvändare. Det är plus stor och kraftfull lastbil-en del av det som gör vågor i branschen.

Author

Write A Comment