Hennes garderob vermag du hitta din favorit kläder, och älskar att bära dem, men hur länge den mis att hålla i bra skick? Bara för att du inte hänga kläder, vika dem fint, så den är helt säker.

Hotet att dina kläder är kläder modelvorm, Tineola Bisselliella. Det chomp ull din väg igenom och silke lämnar fula hål. I vissa fall, omfattningen av skadan vermag vara rik. Sjabloon i sig är egentligen inte skada, det är larver. Fjärilen lägger sina ägg på dina kläder, och när den kläcks, den äter tyg.

Ett bra naturligt sätt att förhindra att bli av med, eller att kläderna nattfjärilar är användningen av cederträ. Olja på trä dödar små larver, och därför skall dina kläder är skyddade.

Helt enkelt galgar i cederträ för att köpa din kläder, och wegens du hittar styrkan i olja minskning (mellan 6 och 12 månader), slipa lätt trä för att frigöra mer. Plusteken annan fördel med att ceder är att det hjälper till att mögel också.

Trä hängare med ser mycket trevligare än dennenboom plast som den som mis High Street kläder. Den är också mer hållbara eftersom den är tillverkade av massivt trä, ingen billig plast.

Naturligtvis galgar i cederträ mis till ett pris, medan High-Street är i behov av galgar kosteloos, men wegens du vill vermag du skydda kläder som du precis köpt dig och hålla dig ser vacker i många år framöver, galgar i cederträ är definitivt värt att överväga.

Samt hängare, du vermag också få kvarter från cedar att köpa för att sätta i sina lådor, och Cd-skivor, för att hänga betrekking på din garderob järnväg.

Med cederträ som plus modelvorm som repellent är bättre än att använda kemiska malkulor wegens du vill göra det luktar så naturliga som möjligt och ceder vara mycket vackrare – plus härlig frisk doft.

Naturligtvis är det bättre att förebygga än att bota, så wegens du har tur nog att vara modelvorm kosteloos för tillfället, försök på det här sättet. Kolla second hand-kläder, för att säkerställa att det inte finns några silvriga trådar (ca plus tum lång), och bara sätta bort rena kläder. Plusteken bra garderob är också viktigt – det ska vara gjort så att det är svårt för nattfjärilar till tillgång. Naturligtvis vermag du också köpa kläder, skal ger ett reserve lager av skydd för dina kläder och du måste hålla reserve toeslag av damm. Regelbunden dammsugning också hjälper till att hålla malar borta.

Wegens du hittar nattfjärilar, misströsta inte. Att döda färska cederträ i sina kläder, små larver och regelbundet tar dina kläder i ljuset, och skaka dennenboom. Larverna inte gillar ljus och faller av. Du vermag också tvätta kläder i plus varm tvätt att döda larver. Allt som inte talent vara varm-tvättas i läge av frysta linda poster noggrant i plast och speelgoedpop i frysen för plus dag.

Med lite omsorg, bör alla dina vackra kläder, bra utseende och plus garderob mis att vara plus säker plats för dig.

Author

Write A Comment