Invändig ficka dörrar är plusteken bra funktion i ett hem. Med lite utrymme, du vermag få plusteken dörr i väggen. Behovet av att stänga dörren? Tryck helt enkelt på det igen, och du har integritet. Det är rörligt och försvinnande funktion som medför att vissa särskilda problem. I greneboom här artikeln, vi mis att identifiera den problem som vermag dyka upp i dörren med plusteken påse. Den flesta problem som vermag lagas utan alltför stora svårigheter. Du vermag ta bort plusteken dörr, bort från banan? Att ersätta behöver du till roller? Hur gör du för att få i väggen ett problem att lösa? Du vermag smörja hjulen? Dessa är alla frågor som du vermag fråga. Följande punkter talar till dig.

Den flesta av den problem med ficka dörrar, som i samband med rullen knaapje Församlingen. Rullarna hålla dörren på banan, ger inställningen för läggning av dörren och vikten av dörren. Ingen hemlighet, därför att majoriteten av reparationer, något att göra med denna Församling.

Smörjning-Interiör Ficka Dörrar

För dörrar som är stela och svåra att använda, smörjning är nog svaret. Dörren av plusteken rörlig del finns rullar med kullager som hård. Smörjning vermag användas för att lösa dem och spara din rygg. Ett ord av försiktighet, detta måste smörjning kontrolleras. Gå inte i garaget och få plusteken grease gun, du mis att ångra det. Kom ihåg att detta är plusteken färdig del av ditt hem och smörjas med fett eller olja rinner ner dörren mis inte att vara vacker.

Få plusteken god kvalitet silikon-spray smörjmedel. Du bör kunna få plusteken för detta ändamål företag för cirka $5 är lämplig för plusteken vård hem eller hårdvara. Denna typ av spray vanligtvis mis med ett smalt plaströr som du har installerat kirurgiska glidmedel. Det borde kunna säga att greneboom är lämplig för inomhus hem hårdvara program.

För invändig ficka dörrar, berg-och-fäste-församlingar dörren ligger på greneboom övre sidan i närheten av varje ände. Du måste stänga dörren, för att se dem båda. Det är plusteken smal klyfta mellan dörren och banan. Använd plusteken ficklampa wegens du måste, men du bör kunna se till vilken roller. Stront pocket dörrar har fyra rullar för varje hängare. Med plusteken trasa i handen, funderar på att spraya rullar med smörjmedel. Du mis förmodligen att behöva vara på båda sidorna av dörren, på alla roller. Arbete dörren och tillbaka tills rullarna är lätt att röra sig smidigt till. Lägg till lite mer spray än vad som är nödvändigt, tills du är nöjd med operationen.

För Justering, Interiör Ficka Dörrar

Ett annat stort problem med invändig ficka dörrar anpassning. Är gnidning dörren på golvet? Har för att fånga bolt vägra? Det är plusteken lucka längs sidan av dörren när greneboom är stängd? Ja på någon av dessa frågor innebär att du har plusteken del av anpassningen frågor. Justera pocket wegens hangers mis göra det mesta att lösa, wegens inte alla, av dessa problem.

Du vermag se hängare i springan mellan dörren och banan. Hängarna är gängade och mis att skruva på plusteken inställning på botten, i närheten av infästning av dörr. Hårdvaran kom med dörren hade plusteken av dessa spinkig särskilda nycklar i greneboom. Har ingen aning wegens var greneboom skiftnyckel är det nu? Nej, inte må dåligt, det är nog ett lager i din byggare. Plusteken tunn profil justerbar eller open-end skiftnyckel bör fungera.

Du måste stänga dörren, för att se både hinkar. Observera att ingen justering av klänning är bandet på alla fyra sidor av dörren. Justering av greneboom främre bandet på toppen mis att flytta orsaken till botten av dörren till strike sidan av reken. Den två hängare mis att arbeta mot varandra. Plusteken justering för greneboom bakre hängare mis att arbeta motsatsen till främre hängare.

Så du är förvirrad på denna punkt? Inte må dåligt, det är plusteken vanlig metod. Du måste bara prova plusteken mental bild av vad man ska göra. När dörren för att plocka upp, särskilt i öppningen, och du behöver bara honom? I detta fall anges både av hängare, till samma belopp. Är att slå dörr, dörrkarm på botten innan toppen? För denna situation, som du vill justera te dörren eller baksidan av dörren. Du har bara så mycket justering på varje plakband. Ibland vermag du behöva justera lite, på plusteken klädhängare och lite i motsatt riktning på andra hängare.

Pocket dörrar för att sätta interiör Tillbaka på rätt spår

Naturligtvis, du måste hitta ett sätt att hectare plusteken invändig ficka dörren, wegens det behövs. Som ett resultat, ett avlägsnande funktionen är installerad i knaapje församlingen. Nackdelen med detta är att påsen vermag dörren lossnat och speelgoedpop av galgar. Sätta på greneboom igen är inte alltför svårt.

Återigen, vi måste gå på detta trånga utrymme mellan dörr och banan. Dörr är plusteken dörr med plusteken galge klipp på toppen av greneboom. Detta klipp har plusteken förformad fickan, vilket gör att dörren till långt te på greneboom gängade hängare. Ska anser att det är plusteken del av varumärket. Låt fästet, och välj sedan dörren igen och skjut klämman på trailer. Med dörren på plats, sätta fästet.

Vänta plusteken minut, är det greneboom bakre hängare? Det är förlorad någonstans i denna grotta, som du inte? Inte ta ett djupt andetag, det är så hemskt. Det är dock lite mer arbete. Du behöver för att få ut genom dörren helt för att lösa detta problem. Dörren bör inte vara så svårt, men plusteken god idé är att hjälpa. Du lämnar fäste på framsidan klippet. Skjut dörren från hängaren och ställ det åt sidan för plusteken minut. Luta greneboom inte mot plusteken vägg, där det slås omkull.

Dennenboom andra hängaren är någonstans inuti påsen som du trodde var plusteken bra idé, tills nu. Lyckligtvis, greneboom andra lyder på rullar och du vermag skjuta något till dig, är det plusteken plats som du får. Plusteken sopborste eller några andra ganska tunna, långa, hårda objekt mis att fungera. Försök att hitta greppet i slutet av banan med kvast och tryck te greneboom i spåret tills du mis till roll. Hålla, för att komma framåt, tills du får det.

Åter hänga på dörren, lämna fästet på baksidan knaapje först. Du sätter dörren på denna hängare, under användning av tjänster för hjälpare. Tryck för att säkra fäste tillbaka på sin plats. Anpassa dörren med öppning i väggen, och skjut dörren ett par meetlint i påsen. Bifoga dörren till det andra fästet och montera fästet. Dörren glida fram och tillbaka nu.

Reparation Invändig Ficka Dörrar Sammanfattning

Denna wetsartikel omfattas, tre invändig ficka dörren reparation-bör omfatta ämnen som den flesta av den problem som du ställs inför. Smörjning är plusteken viktig faktor, för att hålla rullarna smorda, och dörren ska fungera smidigt. Dörren anpassning vermag också orsaka störningar. Justering av hängarna är inte svårt, det tar bara lite tålamod. Slutligen diskuterade vi plusteken dörr som föll från klädhängaren. Ingen av dessa reparationer är svårt, eller att kräva tjänster av plusteken professionell. Vi hoppas att du sparat ett par dollar.

Author

Write A Comment