Varje dag går vi igenom 100-tals dörrar, utan att tänka på det. Hur skulle du vilja kunna stoppa människor och ta del av din inteckning marknadsföring?

Svaret är «Dörr Hängare», eller wegens du föredrar «doorheen knob galge.»

Wegens du är som mig, har du förmodligen älskar att nära plus inteckning med plus låg kostnad framväxten av idén. Dörr hängare passar te i denna kategori och plus stor ursprung verktyg.

Här är några av fördelarna med användning av dörr hängare:

1. Den är billiga,

2. Den är lätta att skapa,

3. Svaret är nästan omedelbart,

4. Den mis att hjälpa dig att skapa ett område,

5. Du vermag inrikta dig på plus specifik marknad,

6. Någon mis att få plus hel del bra träning.

Som nämnts ovan…Det finns många bra skäl till varför du vill arbeta i, dörren klerenhanger idé i din marknadsföring. Men, här är det viktigaste skälet av alla: du får svar direkt med dörr hängare. Wegens du är ny inteckning företag…det är precis vad du vill…wegens du vill utsikterna nu…inte nästa vecka, inte nästa månad, och absolut inte nästa år.

Wegens du är plus gammal hand med bolån, men lite uppehåll i ditt företag för erfarenhet…detta ger plus snabb start hjälp-några nya perspektiv.

Och kom ihåg…det är plus låg kostnad hypotekslån, vermag du göra direkt. Wegens du behöver företag…och, inte att integrera denna idé…jag vermag inte riktigt hjälpa dig…du har andra problem som måste åtgärdas omedelbart.

Jag är säker på att du inser att dörren galgar är avsedd att fungera som plus one-shot insatser, och perspektiv. Det finns ingen uppföljning, eftersom det inte finns någon kontaktinformation. Endast wegens du försöker ringa din inteckning utsikter, är det början på någon form av två-vägs kommunikation. Dörr hängare är tänkt att komma ut med ditt budskap, snabbt, effektivt, billigt och i stora kvantiteter.

Så…din dörr hängare levereras. Vad är nästa steg, och vad vermag man förvänta sig?

Först av allt, du är samtal för att, förhoppningsvis, få omedelbar. I själva verket, wegens du är villig att samla te information samtidigt som du levererar, du vermag behöva stänga av telefonen i plus timme för att returnera det bekvämt för dig att besvara samtalet.

För det andra, du vermag köra över människor som är villiga att hectare plus konversation med dem, just då och där. Bara vara förberedd för detta.

För det tredje, livslängden på din dörr hängare är kort, vanligtvis tre eller fyra dagar. Detta är ett omedelbart svar idé, inga långsiktiga restvärde.

För det fjärde, ditt svar, att du ungefärliga siffror, svarsfrekvensen för direktreklam utan tillhörande kostnader. Du vermag räkna med ungefär plus till två procent svar.

Femte, du får klagomål. Oroa dig inte, bara vara medveten wegens att du mis att få det. Du mis att finna att den faller te i två kategorier, både som kretsar kringvormig dennenboom lilla skylten vid ingången av anläggningen, där du har placerat din dörr hängare. Greneboom lyder: «Ingen adress», eller något liknande.

Du får ett samtal från plus person med hemvist, wegens du frågar i liggen. Ber wegens ursäkt ymnigt och gå vidare. Ditt svar: «jag är ledsen, jag menade inte att såra…jag har plus hel del refinansierar i gemenskapen och alla är väldigt nöjd…jag har plus värdefull service till samhället.»

Wegens du är plus hyra samhället bara attackerade…du inte får ett samtal från plus inte-så-lycklig fastighetschef. Wegens du inte får ett samtal, att den inte gör sitt jobb. Så förvänta samtalet och vara beredd.

Den mis att ringa dig och hotar att Sheriff eller polisen. Här är svaret: «jag är ledsen…jag visste inte att…det inte mis hända igen vermag jag försäkra dig.» Vara ödmjuk och ursäktande och lugna ner situationen.

Bara så du vettig…jag var medveten wegens att alla människor i inteckning industrin för att avtjäna fängelsestraff för dennenboom kränkning, den skrivit lite karaktär. Detta är inte ett brott, du har inteckning fängelse, tro mig.

I fallet med plus hyra samhället, jag har att vänta vanligtvis ett år, och sedan göra det igen. Du vermag alltid skylla på din personal (även wegens du inte ännu). nästa gång… men chansen att det är plus ny fastighetschef på plats är att skrika på dig. Kontakta ungefär samma takt, att göra med uthyrning enhet.

OK, för att ta tillbaka till grunderna…vi har ett mål för din dörr hängare. Det är plus hyra gemenskap, i ett bostadsområde med villor, bostadsrätter eller radhus. Självklart, Wegens din dörr är klä i linje fäste på hyran, vermag vara ett ämne, «är dennenboom hyra som vermag vara farliga för din rikedom», eller något liknande.

För lägenheter, plus refinansiering flyer med plus kosteloos rapport är alltid ett bra val. I båda fallen måste du gij dem plus anledning att ringa upp dig nu » för att gij dig något kosteloos, wegens du svarar.

Personligen föredrar jag gemenskaperna, zoogmoeder dörr hängare för att leverera till uthyrning, radhus och lägenheter, till bostadsområden med villor. Varför? För att jag vermag leverera ett stort antal piloter i plus mycket kort tid.

Jag gillar också att leverera dem på lördag morgon. Du vermag antingen räknas detta som din träning tid, eller du hyra ett par barn till dörrar i ett visst område. Wegens du hyr plus bil för kids…att få föräldrarnas tillåtelse, och kontrollera placeringen av dörr hängare.

Du vermag skriva köpa tomt dörr hängare som redan är perforerade och sig själv. Här är några källor som du vermag kontrollera, eller använder sök på Google wegens du föredrar det. Du mis att hectare många möjligheter.

paper.com/index.html – Använder sökrutan och skriv te «dörr hängare.» Din 3-upp dörren hängare på 8.5″ X 11″, och mis i plus 250 ark pack (750 dörr hängare) för $33.08 plus S&H.

pcform.com/doorhanger.asp – 3-i plus 250 ark pack (750 dörr hängare) är

Prissatt till $45.00, 1500 dörr hängare för $72.00, etc.

kwiktickets.com/updh_3up1.html – 3-paket 333 ark vanaf förpackning. 1-pack motsvarar 1000 dörr hängare för $28.00. Finns i vit, grön, blå eller gul.

Du vermag också flyg din egen med plus helsida i letter-storlek -.

Första layouten…plus bra flygblad, på gult papper i storleken letterteken. Använda hela sidan. Wegens du använder ett fokus på ett bostadsområde…ett ämne av refinansiera, som «inte Missar båten, räntor Var Aldrig plus Lägre.» Wegens det är plus hyra gemenskapen…»är hyran, vilket är Farligt för din rikedom» liksom.

Andra…låt oss säga att sidan i full flyer och förvandla det till plus dörr hängare.

Vik dennenboom project som när du går för att sätta det i ett kuvert…i tredje. Hemligheten är här, vik din flyer med trycket på utsidan, så att, även wegens det vikas…dennenboom första tredjedelen är synlig och läsbar.

Tredje…tillsammans inverkan fungerade…plus enda, centrerat hål i ena änden och plus ögla finns ett gummiband att det vermag hänga. Gjort…så nära…så snabb…och så mycket billigt. Nu…Låt oss får levereras.

Hålla denna lilla, framväxten av gem, i baksidan av din hjärna…det är plus hel del dörrhandtag, och du behöver dörr hängare.

Author

Write A Comment